Ajankohtaista

Alla tietoa uusimmista tuotteista, tapahtumista ja vähän muustakin.

13.12.2018

Joulunajan poikkeavat aukioloajat Lue lisää »

Virkkalan Auto-Start Oy toivottaa hyvää joulun aikaa ja menestystä uudelle vuodelle!

Joulunajan poikkeavat aukioloajat ovat


- 24.12 2018 suljettu

- 25.12.2018 suljettu

- 26.12.2018 suljettu- Muina aikoina palvelemme normaalisti

20.7.2017

UUTUUS! Arctic Auto Snow Foam Lance vaahdotin Lue lisää »

Pesuainevaahdotin on pesuaineen levittämiseen kehitetty laite, joka kiinnitetään painepesuriin suutinputken tilalle. Se levittää pesuaineen vaahtona joka valuu ja kuivuu erittäin hitaasti. Tämän vuoksi pesuaineen vaikutusaika on paljon pidempi ja pesutulos parempi. Laitteen avulla vältetään mekaanista kosketusta ajoneuvon maalipintaan joten naarmuja syntyy vähemmän. Vaahdottimessa pesuviuhkan ja pesuaineen seossuhteen säätö.
Vaahdottimen mukana adapterit seuraaville pesureille: Karcher K-serie, Karcher HD, Kranzle 22mm, Lavor, Bosch, Nilfisk Kew, Nilfisk 1/4\" naaras.

1.12.2016

Joulunajan poikkeavat aukioloajat Lue lisää »

Virkkalan Auto-Start Oy toivottaa hyvää joulun aikaa ja menestystä uudelle vuodelle!

Joulunajan poikkeavat aukioloajat ovat

- 24.12 2016 suljettu
- 25.12.2016 suljettu
- 26.12.2016 suljettu
- 31.12 2016 klo 9.00 -13.00

- Muina aikoina palvelemme normaalisti

3.11.2015

Akku ongelmien ratkaisu - ODYSSEY Lue lisää »

ODYSSEY - akku tarjoaa ilmiömäisen käynnistystehon ja massiivisen syväpurkauskestävyyden yhdessä akussa. ODYSSEY -akku on oikea ratkaisu nykyautojen yhä kasvaneeseen virrantarpeeseen ja ennen kaikkea polttoainetoimisella lisälämmittimellä varustettuihin autoihin. Vankan rakenteen ja AGM teknologian ansiosta ODYSSEY -akku on suunniteltu kestämään jopa 3 kertaa pidempään.

ODYSSEY -akuilla on neljän vuoden takuu. Kysy lisää!

24.4.2015

UUTUUS! FiberFix Rigid Patch Kestopaikka Lue lisää »

FiberFix tuoteperheeseen on tullut suuren suosion saaneen korjausteipin lisäksi
myös ainutlaatuinen Rigid Patch kestopaikka. Kestopaikkka on tarkoitettu tasaisten pintojen korjaukseen ja paikkaamiseen. Kestopaikka tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin ja sen käyttäminen on erittääin helppoa. Kestopaikka kestää normaalit kotitalousliuotteet ja -kemikaalit.

24.2.2015

Uutuus monitoimilaturi/apukäynnistin Lue lisää »

PowerPlus 150 monitoimilaturi/käynnistin on apu moneen virtaongelmaan.

Käynnistyapu jos auton, moottoripyörän tai kelkan akku tyhjentynyt.

Lataa läppärit, tabletit ja puhelimet jopa tunnissa.

Pienikokoisena helppo kuljettaa mukana tulevassa laukussa.

Katso lisää www.monitomilaturi.fi

21.10.2014

UUTUUS! Laadukas OUIXX-pintakäsittely tuoteperhe Lue lisää »

Nyt saatavilla laadukkaat, kansainvälisesti tunnetut QUIXX-pintakäsittelyaineet.

OUIXX-tuotteilla korjaat auton maalipinnan naarmut ja kirkastat himmentyneet ajovalojen muovipinnat.


Tuoteperhe koostuu seuraavista pintakäsittelyaineista:

- lakkapintojen naarmupoistaja

- lakankorjauskynä

- akryylipintojen naarmupoistaja

- ajovalojen korjaussarja

- metallin puhdistus- , kiilloitus- ja pinnoitusaine


www.quixx.com

15.4.2014

Uskomaton uutuus - Fiberfix korjausteippi nyt meillä Lue lisää »

Fiber Fix on aivan uudenlainen korjausteippi, joka mullistaa katkenneen, vuotavan tai rikkoutuneen esineen korjaamisen.Miksi? Fiber Fix on sata kertaa kestävämpää, kuin tavallinen ilmastointiteippi. Se kestää +149° c - -46° C lämpötiloja, 10 barin painetta ja on muilta ominaisuuksiltaan täysin omaa luokkaansa. Fiber Fix kestää kovetuttuaan hiomista ja sen päälle voi maalata. Sillä voi korjata niin urheiluvälineet, kuin vuotavat, paineistetut putketkin. Sitä voi käyttää puulle, muoville, metallille, lasikuidulle. Fiber Fix teippiä on kolmessa pakkauskoossa; 2,5cm x 100cm, 5cm x 125cm ja 10cm x 150cm. Pakkaus säilyy avaamattomana kolme vuotta.

12.12.2013

PLASTI DIP PINNOITE LISÄTTY VALIKOIMAAMME Lue lisää »

Plasti Dip on monikäyttöinen, synteettinen kumipinnoite joka sumutetaan spray purkista kohteeseen ja voidaan tarvittaessa kuoria irti kuivumisen jälkeen. Plasti Dip suojaa käyttökohteita kosteudelta, hapoilta ja hankaukselta sekä tekee niistä mukavan kumipintaisia, joista saa aina mahtavan otteen.
Yksi Plasti Dipin parhaimpia ominaisuuksia on se, jotta asennuskohteiden ulkonäkö voidaan muuttaa huomattavasti. Valikoimassa on useita metalli sekä mattavärejä ja näitä sekoittamalla voidaan toteuttaa erittäin yksilöllisiä ratkaisuja.

25.6.2013

Kipor aggregaatit saatavissa meiltä Lue lisää »

Kipor aggregaatit ovat erinomaisia virrantuottajia. Valikoimasta löytyy hiljaisia pienikokoisia digiaggregaatteja herkempienkin sähkölaitteiden virransyöttöön, kuin myös koko kesämökin tai työmaan sähköistämiseen soveltuvia laitteita. Kipor aggregaattien hinta/laatusuhde on erinomainen.

29.3.2012

Liqui Molysta moottoriöljyjen markkinajohtaja Saksassa Lue lisää »

Saksalainen moottoriöljy- ja lisäainevalmistaja Liqui Moly nousi viime vuoden lopussa liikevaihdolla mitattuna Saksan suurimmaksi moottoriöljyvalmistajaksi. Liqui Moly kasvatti myös Suomessa liikevaihtoaan peräti 50 prosentilla, josta syystä Suomi on yksin sen vahvimmin kasvavista markkinoista.

22.3.2012

Hankook Ventus Prime 2 TM-kesärengastestin voittaja Lue lisää »

Hankook Ventus Prime 2 ylsi voittoon Tekniikan Maailman numeron 05/2012 suuressa kesärengastestissä. Loppuarvostelussa todettiin mm. "Hankook teki osaltaan TM:n rengastestin historiaa yltämällä jaetulle ykkössijalle ensimmäisenä korealaisena renkaana - ansaitusti."

Kysy meiltä lisää testivoittaja renkaasta.

11.10.2011

Nyt myös Yuasan starttiakkujen edustus Lue lisää »

Yuasa on yksi maailman suurimmista akkuvalmistajista. Yuasalla arvostetaan laadun tekemistä ja se näkyy myös heidän tuotteissaan, Elite ja AGM- sarjan akuilla on jopa neljän vuoden takuu. Starttiakkujen valikoima kattaa markkinoiden tarpeet erinomaisesti. Valikoimassa on henkilöautojen, raskaan kaluston, vapaa-ajan akut veneisiin sekä asuntovaunuihin ja -autoihin ja classic-akut historiikkiajoneuvoihin. Yuasalla sanotaan, että kun kerran valitsee Yuasan, haluaa aina käyttää Yuasaa.

1.6.2011

Nyt meiltä AQVIA hiilihapotuslaitteet Lue lisää »

AQVIA hiilihapotuslaitteella muutat muutamassa sekunnissa hanavetesi raikkaaksi ja hyväksi, kuplivaksi vedeksi. Yksinkertaisesti nappia painamalla.
AQVIA Exclusive -hiilihapotuslaitteissa yhdistyvät muotoilu, toiminta ja korkea laatu. Pöydällä tai hyllyllä pidettävässä AQVIA Exclusive -hiilihapotuslaitteessa muotoilu, toiminta ja korkea laatu yhdistyvät elegantilla tavalla. Laitteen käyttöominaisuuksia on hiottu, jotta veden hiilihapottaminen olisi entistä helpompaa. Laitetta käytetään edestä, joten se on helppo sijoittaa keittiön kaapistojen välitilaan.
Muotoilultaan teräksinen laite vastaa tämän päivän vaativan kuluttajan moderneja vaatimuksia ja sopii hyvin yhteen muiden teräksisten kodinkoneiden kanssa.
Laitteen mukana tulee AGAn hiilidioksidipullo. Yhdellä hiilidioksidipullolla voi valmistaa noin 60 litraa hiilihappovettä.
Katso lisää tarjoukset osiosta

23.5.2011

Autostart myös Facebookissa Lue lisää »

http://www.facebook.com/pages/Virkkalan-Auto-Start-Oy/174544179244449
Yhteystiedot

Virkkalan Auto-Start Oy
Virkkalantie 20, 08700 LOHJA
Sijainti kartalla »

Puh: (019) 341 264
myynti[a]autostart.fi

Aukioloajat

Avoinna:
arkisin 8 - 17 lauantaisin 9 - 13
vardagar 8 - 17 lördagar 9 - 13


Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

13.12.2018
Joulunajan poikkeavat aukioloajat Lue lisää »

20.7.2017
UUTUUS! Arctic Auto Snow Foam Lance vaahdotin Lue lisää »

Lisää ajankohtaisia uutisia »